See You Soon



Tjejer - jag älskar er. Finns inga andra ord i den här världen som kan förklara hur mycket jag tycker om er. Vi har gått igenom allt och lite till genom åren. Det är vi, och kommer alltid vara vi. Det finns inga vänner som ni. Ni är det bästa hos mig. Vi kompliterar varandra på ont och gott. Och det kommer alltid vara vi, på ett eller annat sätt.
Med den här låten vill jag berätta att varje gång jag saknar er galet mycket (trots att det kanske var 5 minuter sen vi sågs) så lyssnar jag på den här låten och de här orden "see you soon". För vi kommer alltid ses snart. Det är min enda trygghet i denna värld, att veta att vi alltid kommer ses snart.
Imorgon är vi samlade tillsammans för 3 dagars bravader.  Jag vill avsluta med att säga, all min kärlek till er tjejer, och see you soon.

- Älskar.

Jag Älskar ...



Jag älskar stilen. Jag älskar bilden. Jag älskar henne.

i love you and only you

Gårdagen blev en oväntad hit. Örebro som sagt, sen vidare till Svartå. Svartå - where the action is! Jag blev full. Jag garvade. Jag var med mina underbara vänner. Vad mer kan man begära?
Idag har jag bara stekt fläsket som en bekant sa till mig, dvs pressat i solen. Innan dess var jag bakfull hos mormor och morfar på lunch. Inte en sån lyckad kombo faktiskt. Testa inte det!

En fullspäckad helg. Födelsedagsfest helg för fulla ölmuggar. Tifa - 18 år fest imorn, kommer bli hur kul som helst. Och på lördag är det ingen mer än jag som står för kalaset. 20 års fest ska man visst ha. Fyller inte fören helgen efter, men eftersom det är festival då så styrs den på lördag. En uppstyrd fest med lagtävlingar, middag, badtunna, massa öl och en hel del härliga ramsor. Klädsel är soft, så styr ingen seriös klädsel fox! Det kommer bli festen of the summer, of the year! Kommer bli röj.

Sitter precis på altan hemma hos mamma (enda stället 3nätet funkar). Lyssnar på gräshopparna (en hel del mygg oxå), kedjeröker och njuter av utsikten över sjön. Det enda som fattas i precis denna sekund är mina underbara vänner. Att få sitta med de 3 personer som betyder mest i hela mitt liv, med ett varsitt glas rött i näven, skulle vara en dröm som nästan är för bra för att vara sann. Tjejer, Jojsie Jossan Elin - jag älskar er oändligt mycket och tänker extra mycket på er när jag sitter här en ljum sommarkväll som denna. Vi fyra.

Slutligen - jag måste bli bättre på och ta bilder. punkt.


you 'n you 'n you

Det verkar som att Stinusen får lite semester hon med. Jobbat på ordentligt i 4 dagar nu och börjar bli klar med mina uppgifter. Räknar med att ha 1 dags jobb kvar innan allt är klippat o klart! Den dagsarbetet ska göras nästa vecka tänkte jag, dvs ledigt resten av veckan! Faaan vad underbaart. Nu hoppas ja på grymt väder så ja kan ligga och sola hela dagarna och bli rackansbrun och fräsch.

I veckan e det full rulle. Ikväll ska jag på allsång med mamma Thordan mormor och morfar. Ute i Knutsbol visst, det blir nog mysigt. Få sitta och hålla morfar i handen är alltid mysigt. Man känner sig så liten och trygg då.
På onsdag ska jag egentligen med till Örebro och spana in folk på stan vid någon härlig uteservering. Men ekonomin ekar tomt. Så dessvärre får brudsen åka själva. På fredag blir det fest! Givet! Och på lördag smäller det av för Stinas 20-års fest! Det kommer bli grymt. Mat, badtunna, lekar, you name it. Räknar med årets fest med alla jag tycker om.

Fan va onödigt babbel. Men har inga bilder och bjussa på heller, sitter på jobbet.
Hörs nog imorn.
Puss <3

Bohemian raspberry



"Vrid upp stereon till 11 och gapa stort! Nu serverar vi en blandning så magnifik att inte bara Queen-fansen kommer att spela luftgitarr i ren glassextas. Vad vi vet är detta första gången en rocklåt blivit tolkad i glassform, och killarna i Queen är lika förtjusta som vi.

På ett groove av vaniljglass har vi lagt mäktiga riff av mjuka choklad-cookies och toppat med flerstämmiga körer av hallonsås. Det som fulländar denna glass­opera är att en krona från varje burk går till The Phoenix Mercury Trust för att bekämpa AIDS till minne av Freddie Mercury."

Jag älskar glass. Ni förstår inte. Jag äääälskar glass. Skulle utan tvekan välja glass före både godis och chips. Ben & Jerry är favoriten - helt klart. Några kronor dyrare, men vilka smakupplevleser. Köpte deras nya smak Bohemian Raspberry igår, mamma! Jag älskar hallon till vanlij glass och dessutom få små bitar av brownies är för mig en dröm.
Prova! 5 av 5 toasters, helt klart.

Bild & Text http://benjerry.se

Johnossi - Man must dance



Tur att det finns musik som får tankarna att fly för en stund..
Det här gör iaf mig glad, håller ni med?

Helgens bravader i ord.

Helgen var fylld av bravader, vad annars?
Karlstad var målet för fredagen. Jossan hämtade upp mig, vi drar i räserfart till storstan. Jag som hade packat ner hela mitt liv i en Ica Kasse (eh, ja menar IKEA påse) inser i parkeringshuset i Mitt i City att jag glömt hela påsen utanför lägenheten hemma i Karlskoga - bra jobbat stina!
Jag Jossan och Elin hade bestämt nostalgi kväll som tema på tapeten och Josefine som även hon var hemma i Karlstad dök in i min och Elins gamla lägenhet (som Elins syrra numera bor i). Vattenpipa röktes, ölen hävdes. In till stan (efter att vi missa bussen - blir jag förvånad?) där jag och Josefine aldrig kom så långt som till krogen utan minglade runt och hann med en shejk på parkbänkarna uppe på Tingvalla.

Hemåt på lördagen efter välbehövligt käk på donkis. Jag Jossan och Elin ska vidare mot Fjugesta av alla ställen. Vi packa in Larssa och Frozz påvägen i Degerfors och det bar av mot de djupa skogarna i Fjugesta.
Jag önskar jag hade roliga detaljer att berätta om kvällen, men de har fallit bort på något konstigt vis?
Jag blev väääldigt full, låg i Elins knä i en ring runt 3 brinnande maschaller och sjöng allsång till 3 grabbar som spela gituarr. Det var en av sommarens finaste fester hitills. Och ack så fina grabbar det bjöds på! Mjao. Som Larssa sa "jag skulle fan kunna droppa 5 pers här som e skit snygga!! Lätt!... Eller nej, vänta, det finns fan inte en grabb här som ser halvbra ut!" - så sant. Jag trivdes. Efter 3 timmars sömn i baksätet på Jossans bil åkte vi hem för pizza i pizzornas hemstad, Degerfors.

Tack för en underhållande helg people!
Sömmer of '08 - jäägöö.

Poesins mening.

Jag bjussa på några dikter. Beskriver egentligen allt och ingenting på samma gång. Två av dom har ni kanske läst förut, medan den sista är ny. Rykande färsk faktiskt.
Dikter, hur töntigt som helst egentligen. Men ack så underbart för själen. När det är mycket på gång i skallen, eller kanske ingenting så dyker de upp, från ingenstans och orden bara skrivs av sig självt.

Dagen för övrigt har vart ganska trist. Vakna i min säng hos mamse. Åt en god frulle och fick skjuts till jobbet. När det var slut för dagen hämta Jöjs Mini och Joss upp mig i Jöjs nya vrålkål. Öret var destinationen och även jag fick med mig en mjuk stor collage tröja från WE. Utan en spänn på fickan. En underhållande middag på en uteservering i spöregn bjussades det även på.

Pöss'n

En dröm jag vill bort ifrån.

Du är nära. Dina andetag smeker min nacke.
Det var då. Idag är en annan dag av gårdagen.
Dina andetag jagar mig i drömmen.
Drömmen jag vill bort ifrån.

Jag ser hennes leende på avstånd.
Hon är lycklig. Hon ler. Hon är kär.
Hon är kär i dig.
Hennes leende jagar mig i drömmen.
Drömmen jag vill bort ifrån.

Värmen i min säng finns kvar. Värmen efter dig.
Du kysser mig adjö. Lämnar mig med ett leende på läpparna.
Du kysser henne hej. Möter henne med ett leende på läpparna.
Vita lögner förvandlas till svarta mörka sårande lögner.
Lögner som jagar mig i drömmen.
En dröm jag vill bort ifrån.

Jag drömmer om att vara fjorton år.

Vrååål. Tjat. Smäll i dörren. Bang!
Jag vill inte höra, vill inte lyssna.
Jag är fjorton år. Har tajta boxarlinnen från JC.
Play. Dunkdunk. Vrååål. Tjat. Högre volym.
Jag är fjorton år. Har mycket kajal från H&M.

Min högsta dröm är att bli vuxen.
Jag är fjorton år. Tycker jag är bäst.
Jag vill bort, bort från alla. Hatar alla.
Hatar mammas tjat.
Hatar pappas vrål.
Hatar min lillasyster.
Men mest av allt hatar jag Degerfors. Vilken håla.
Äckel håla.

Jag är fjorton år. Har drömmar.
Öppnar ett fönster, tänder en cigg. Röker. Cool, jag är cool.
Jag är fjorton år. Har precis börjat röka.
Vill vara vuxen. Ansvar, pengar, utan vrål, utan tjat.

Plötsligt, en dag. Sex år senare. Tanken slår mig.
Jag är vuxen.
Utan vrål, utan tjat.
Jag är tjugo år. Jag drömmer.
Om mammas tjat.
Om pappas vrål.
Om min lillasyster.
Jag drömmer om att vara fjorton år.

vilken morgon?

Kudden luktar sött. En söt frän doft. En doft från dig.
Jag minns. Jag blundar. Jag luktar.
Du andas. Ut och in. Tungt.
Jag minns. Jag blundar. Jag lyssnar.
Din närhet. Precis bakom mig. Du är nära.
Jag minns. Jag blundar. Jag känner.
Din andedräkt smeker lätt min nacke.
Jag minns. Jag blundar. Jag ler.
Din nakna kropp värmer mig.
Jag minns. Jag blundar. Jag vänder mig om.
Jag minns natten som var, den bästa natten i mitt liv.
Jag öppnar ögonen och ser, den vackraste synen i mitt liv.
Jag sträcker ut min hand, smeker din kind.
Du vaknar sakta. Slår upp dina ögon, dina vackra ögon.
Du tittar. Du ler, ditt vackra leende.
Du viskar hest, "god morgon".
God morgon. En god morgon. En morgon.

Vilken morgon?

tillbaks på ruta 1.

Vad mer kan jag säga än välkommen - välkommen!
Här är min nya blogg som jag ser som terapi för själen, o som förhoppningsvis kommer bjuda på massa gottebitar till dig som läsare. Poesi, dagbok, mitt liv i bilder, cravings, vänner & kärlek utlovas med smaskiga detaljer.

Välkommen!

RSS 2.0