Daddie

Pappa - jag älskar dig!

Du är den finaste människan som finns. Du vägleder mig som ingen annan kan och sätter ord på mina känslor.
Tack, nu har jag fått lite perspektiv och jag ska kämpa vidare, för din skull.
Du gör mig till den jag är. Du gör mig stark.

I Really Don't Know What To Do With My Life

Ta mig tillbaka. De senaste dagarna har vart fyllda av tankar, som bara snurrar runt runt runt. Framtid. Skolan. Gha! I min ensamhet har jag tillbringat dagarna med att ligga i soffan, fundera, och ha ångest. Höra regnet som slår mot fönstret och kolla på dåliga amerikanska filmer. Hey, det är jag.
Två tentor om 10 dagar och jag har knappt öppnat böckerna. Hur ska jag göra? Plugga halvt ihjäl mig? Hoppas på det bästa? Hoppa av? Om det går en hel sommar och jag inte ens ägnar böckerna, eller skolan, en enda lycklig tanke så måste detta innebära att jag hatar det lika mycket som jag tror jag gör. Vad gör jag här? I Borås? Vill jag plugga? Tycker jag det är kul? Svaret är: Nej, Nej, Nej och Nej.
Ångestmolnet är svart för tillfället och jag saknar tiden på Hultan mer än någonsin. En öl i näven på Hultan med mina bästa vänner.


Födelsedagsbarn

Obs! Påminnelse: Imorgon fyller jag 20 år.

Emptey Space

Jag lever. Take it easy, take it easy. Jag andas. Hektisk vecka. Först gaalet bra födelsedagsfest, spontanresa till Oslo på söndagen. Hem på tisdag, jobba onsdag och senare utgång på kvällen. På torsdagen började PIP, Putte i Parken festivalen. Så just nu e jag mitt uppe i festivalande. Småbakis och jävlig. Och dessutom regnar det. Blä!

Kommer inlägg om födelsedagsfesten, kommer nog låta bilderna prata för sig självt.
Kommer inlägg om Oslo och försöka få er och förstå hur mycket jag älskar den där människan, jag pratar om Elin.
Kommer inlägg om PIP, kan nog dröja, men dag för dag rapport med bilder.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen, små sova och mysa - underbar.

Puss.

RSS 2.0